tiistai 27. tammikuuta 2015

Mini suukkorasiat


KoukussaKortteihin sivustolla oli kimppatilaus PurpleOnioniin ja mun tuli sitten shoppailtua näitä vietävän söpöjä leimoja!! Olen nyt niin koukussa näihin, etten halua muita leimoja käyttääkkään. :)

Kun leimat oli matkalla, seilasin Pinterestissä etsien ideoita ja kortteja joita olisi tehty niillä leimasimilla mitä minä odotin saapuvaksi. Ja olihan niitä!! Voi taivas että oli kauniita ja söpöjä kortteja ja ideoita. Tuli tietysti sitten hankittua samalla tuo Sizzix milk carton-stanssi ihan vaan siksi kun näin että sillä oli tehty kaikkee kivaa <3


Nämä mini maitotölkit olen veivannut Bigshotilla käyttäen Sizzixsin milk carton stanssia. Sitten leimana on nuo PurpleOnionin söpikset. Näihin mini maitotölkkeihin mahtuu just sopivasti suklaasuukko. Mikäs tämän söpömpi ja ihanampi lahja ystävälle ystävänpäiväksi. Vaikka mun mielestä Ystävänpäivä on joka päivä!

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihania rasioita olet tehnyt! Nyt olen kateellinen! =) Nämä POD:n leimasimet ovat kyllä tosiaan aivan huippuja, näitä haluaisi koko ajan väritellä ja pyöritellä. Kiva kun löysin blogisi, kun tulit omaan vierailulle. Tulen taatusti toistekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos Kaisa kun kommentoit. Sain varmistettua että tää toimii. Olen aika uuno tän blogin kanssa...tahtoisin vaihtaa tuon mun kuvaotsikon pois mutten tiedä kuinka ihmeessä mä oon sen siihen edes saanu :D Blogi on ollu mulla jonku aikaa, mutta jääny kun en ymmärrä tätä! Nyt osasin jotain ja sain sulle kommentoitua. Olin niin iloinen. Totta turiset POD:n leimat...pakko saada lisää...lähtisköhän se tekeen taas kesemmällä tilausta ;)

   Poista
 2. Samaa mieltä. Ihanan söpöjä! Itsellä ei vielä ole näitä mutta ne löytyy hankittavien listalta. Suloset maitötölit! <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun annat äänesi kuulua :)