keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Inspis-haasteen nappi ehdotukseni

Eilen seilailin netissä ja opettelin vastaamaan muiden blogeihin. Olin huikean ylpeä itsestäni sillä onnistuin. Opin mä pikkuhiljaa. No näin mielenkiintoisen kisan jossa piti suunnitella Inspis-haasteelle nappi. Tässä on oma nappi mukaan kisaan :) Mitäs te tykkäätte? Tästä pääsette kurkkaamaan Inspis-haastetta.-Loikkeliini-

9 kommenttia:

 1. Hei, sä onnistuit! JES!
  Onpas ihana nappi! Tästä jos mistä valoa ja iloa löytyy. :) Kiitokset osallistumisesta haasteeseen ja onnea arvontaan, jos arvontaan oikeuttava määrä sakkia saadaan osallistumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät oli ohjeet ;) Kiitos. Oppisin tänäänkin jotakin uutta. Jee.

   Poista
 2. Vau! Todellla kivan näkönen! Ihana nappi! Tosi mahtavaa että osallistut Inpsikseen. :) Reippaasti mukaan vaan jatkossakin! Sulla on upean näkönen blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos :) Upea ei ehkä ole vielä ajankohtainen mutta harjoittelen.

   Poista
 3. Tää on tosi hieno ja ideaan erinomaisesti sopiva nappi. Lamppu kuvaa mainiosti idean syntyä, itselläni tuo lamppu on välillä aivan kateissa ;)
  Ihailin myös noita sinun Purple Onionin juttuja, ovat tosi upeita.
  Itsekin olen sieltä tilauksen tehnyt, mutta ovat vielä matkalla. Ovat niin söpöjä hahmoja, et en voinut olla tilaamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Totta! Purplen pikku söpikset on ihania! Niitä on saatava aina vaan lisää kun erehdyt muutaman tilamaan ja ostamaan. Minä odotan jo uutta kimppatilausta, mutta sitä tuskin heti tulee :D <3

   Poista

Ihanaa kun annat äänesi kuulua :)