lauantai 30. huhtikuuta 2016

YO-kutsut

Iloista vappua Loikkeliinin pajalta.
Tänään olen ahkeroinut siskontytön lakkiaiskutsukortit.

Tarvitset:
*ison valkoisen kartongin (riittää 9 kpl kutsuun)
*Beigeä paperia
*Bigshot laite
*Stanssi (Sizzix/Tim Holtz/661497)
* Versa markin watermark leimatyynyn
* Kutsu-leimasin
*Embossing-pulveria pirate gold/EP-102
*Pellavalankaa
*Liimaa
*Viivotin, paperiveitsi ja leikkuualusta
*Sakset
*Kaksipuoliteippiä
*Taittoluu
*Pilvi stanssi (joy crafts/clouds)Ensin  mitataan halutun kokoiset kutsukorttipohjat. Minulla se on 10,5cm x 21cm. Taitokset tein sukkapuikolla 5,25 cm, 15,8 cm kohille pituus suunnassa.Taittelin kortit taitosluun avulla. Näin tulee siistit ja hyvät taitokset.
Sen jälkeen mittasin beigestä paperista 10 cm x10 cm paloja. Niihin leikkelin kaksipuoliteipit ja kiinnitin kortin sisälle.Kansien sisään tulee sitten myöhemmin itse kutsu. Se printataan kokoon 9,5 cm x 9,5 cm. Ja kutsun taakse liimataan kaksiåuoliteipit ja kiinnitetään  beigen paperin päälle.Bigshotilla leikataan beigestä paperista kakkupaperit. Ne leikataan nätisti. Minä munasin .näiden kanssa. Tuli leikattua sen kummemmin ajattelematta kuusi kuviota ja ne leikkasin puoliksi. Sitten muistin että halusin siihenkin synmetriset kuviot. No tilkuista sain ainoastaan kolmeen  korttiin kuviot. Lopuilla ei tee nyt mitään. Odotan maanantaita jotta saan haettua beigeä paperia lisää.Tälläiset niistä tulee! Idea pinterestistä. Sitä sovelsin omiin tarkoituksiin sopivaksi.
-Loikkeliini-

2 kommenttia:

  1. Tosi tyylikkäät kutsut, tuo beige-valkoinen on erinomainen yhdistelmä ja pitsi tekee kannesta juhlavan. Kiitos myös selkeistä ohjeista, näitä voisi itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaisa. Tuli kyllä nätit. Siskontyttö päätti värit ja mallin. Hänen juhlat <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun annat äänesi kuulua :)