lauantai 6. kesäkuuta 2015

Lomalla

No  niin nyt olen palannut kuntoutuksesta. Voin sanoa että oli mukavaa. Tutustui syvemmin muihin kurssilaisiin. Viimeksi jännitettiin toisiamme niin että ei paljoo menty henk.kohtaisuksiin. Juuri ennen kuntoutusta tein mallikortin KK:n silppuhaasteeseen. Haasteessa oli inspiroitua valokuvasta joka oli ihana kesäinen maisema koivuineen ja kukkineen.


Kortti oli erittäin kiva tehdä. Leikkasin paperisuikaleita paperisilppu-paloista. Punosin taustapaperiksi "tilkkutäkin" paloilla, epätarkassa järjestyksessä. Leimasin on Marianne Designin Don & Daisy sarjan In the sunshine. Kukkaset, kiekurat ja lehdet ovat quiling-teekniikalla pyöritelty ja tosiaan paperisilpusta. Teksti on koneella tulostettu ja fontti on nimeltään susie´s hand. 

3 kommenttia:

 1. Voi veljet miten ihana kokonaisuus! Ja paljon olet nähnyt tähän vaivaa, huh. Kuvan väritys on erinomainen, miten sait nuo valkoiset pilkut aikaan! Ihanan kesäinen, iloinen värikimara, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Mahtava kortti on! :)
  Olitko missä päin kuntoutuksessa?

  VastaaPoista
 3. Kaisa ne sain aikaan valkoisella geelikynällä :) Ja Kata olin kuntoutuksessa Mikkelin Kyyhkylässä. Aivan ihana kesällä.

  VastaaPoista

Ihanaa kun annat äänesi kuulua :)