perjantai 22. toukokuuta 2015

Keijutyttö

Tänään on ihanasti aurinko paistanut ikkunasta. nnostuin kortteileen oikeen urakalla taasen. Tässä tein Askartelutaivaan haasteeseen mallinmukaan olevan kortin. Viime kerralla osallistuin samaan haasteeseen, mutta tagitin työni lukihäiriöisenä väärin. Kismittää. Huomasin sen vasta kun katsoin millä nimellä olin kortti kuvan tallentanut koneelle (ulkoiselle kovalevylle). Se on vaikeaa kun lyödään kaksi isoa M:ää peräkkäin ja lopuksi pitäis olla iso N.
 Minä tein sen MMM3 :(. Nooh, virheistään oppii. Jospa nyt osasin.

2 kommenttia:

  1. Oi mikä ihanuus! Upeat, yhteensointuvat värit ja kauniita yksityiskohtia. Onko sulla oikeasti lukihäiriö? En ole yhtään huomannut, pärjäät sen kanssa näköjään loistavasti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaisa. Laitoin tämän myös yhteen sivustoon facessa ja oli nuo amerikan mantereen naiset tykänny. :) Kyllä minulla lukihäiriökin on. Ei ehkä niin paha, mutta toisinaan kirjaimet menee ihan vääriin paikkoihin tai vaihtavat keskenään paikkaa. Edes tekstinkäsittelyssä en tajua virhettä vaikka sen väärän sanan alle tulee punainen viiva. Mutta näillä mennään. Sisko laittoi kivan vinkin tagitukseen ja tulen käyttämään sitä :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun annat äänesi kuulua :)