perjantai 17. heinäkuuta 2015

Pikkuiset pupuaskit

Minulta toivottu ohjetta ja videota siitä kuinka toukokuussa tekemäni 10 e setelirasia tehtiin.
 No pitihän mun yrittää tehdä videot ja linkit alla. Tältä ne rasiat/askit valmiina näyttää.


Tässä linkkit videoihin:


Toivottavasti tykkäsitte! :)

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Pyjamabileet

Pyjamabileet? Lähtisitkö jos saisit kutsun? Minä ainakin!! :) Flaneliyökkikset kehiin ja ystävien kanssa pelamaan lautapelejä...

Luotsaamani ryhmä ja haaste KK-sivustolla julkaistiin #11:sta haaste. Aiheena oli luonnos ja leimasimena yksi kestosuosikkini, Saturated canaryn leima. Tässä minun mallikorttini inspistä tuomaan. Toivottavasti jäsenet omaavat SC:n leimoja. Itse niitä metsästän jatkuvasti. Niitä suht huonosti suomesta saa. Miksi?



Orange you sweet

KoukussaKortteihin-sivuston silppuhaasteeseen tuli taiteiltua tälläinen kortti. Sain sen vasta laitettua blogiini. Tuo kesä ja maalla samoilu "sotkee" harrastusta sen verran ettei saa laitettua kortteja tänne ajoissa, saati tehtyä edes niitä. Onneksi pian alkaa syksy, eikö?


Silppuhaasteessa oli luonnos ja muu ohjeistus oli että vain saksilla leikkelyt ja paperisilppuista tehty kortti kelpaa. Tämä on hyvin yksinkertainen. Vihreä paperisuikale sai tultua maaksi. Purpleonionin etana ja appelsiini, väritettiin, leikattiin ja asetettiin paikoilleen. Orange You sweet-teksti on niin ikään PurpleOnionia :)