keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Inspis-haasteen nappi ehdotukseni

Eilen seilailin netissä ja opettelin vastaamaan muiden blogeihin. Olin huikean ylpeä itsestäni sillä onnistuin. Opin mä pikkuhiljaa. No näin mielenkiintoisen kisan jossa piti suunnitella Inspis-haasteelle nappi. Tässä on oma nappi mukaan kisaan :) Mitäs te tykkäätte? Tästä pääsette kurkkaamaan Inspis-haastetta.



-Loikkeliini-

tiistai 27. tammikuuta 2015

Mini suukkorasiat


KoukussaKortteihin sivustolla oli kimppatilaus PurpleOnioniin ja mun tuli sitten shoppailtua näitä vietävän söpöjä leimoja!! Olen nyt niin koukussa näihin, etten halua muita leimoja käyttääkkään. :)

Kun leimat oli matkalla, seilasin Pinterestissä etsien ideoita ja kortteja joita olisi tehty niillä leimasimilla mitä minä odotin saapuvaksi. Ja olihan niitä!! Voi taivas että oli kauniita ja söpöjä kortteja ja ideoita. Tuli tietysti sitten hankittua samalla tuo Sizzix milk carton-stanssi ihan vaan siksi kun näin että sillä oli tehty kaikkee kivaa <3


Nämä mini maitotölkit olen veivannut Bigshotilla käyttäen Sizzixsin milk carton stanssia. Sitten leimana on nuo PurpleOnionin söpikset. Näihin mini maitotölkkeihin mahtuu just sopivasti suklaasuukko. Mikäs tämän söpömpi ja ihanampi lahja ystävälle ystävänpäiväksi. Vaikka mun mielestä Ystävänpäivä on joka päivä!

Miten tätä käytetään?

Nyt on taas salasanat löytyneet ja voisin kokeilla blogata. Se ei ole vaikeaa, mutta tämän ulkoasun saaminen sellaiseksi kun tahtoo tuottaa todellakin vaikeuksia. Ihmeellistä että nörtille tämä blogi-systeemit on mielettömän hankalia. Kirjastosta tuli lainattua opas. jos sitä lukis ja alkais oikeesti harjottelemaan.